Stage Dolls

Stage Dolls is a Norwegian hard rock band based in Trondheim, Norway.

 

P

Presseskriv Aug. 2017 Single -  Juleturné

-Stage Dolls update august 2017-

Et av Norges desidert mest populære band gjennom de siste 10-årene med både platesuksess i inn-og utland pluss tusenvis av konserter er inne i et travelt år i 2017. 

Nye sanger 'the one'

-De fleste fine refrengene er oppbrukt men innimellom finner vi noen bortgjemte hyller med melodier, ler vokalist og gitarist Torstein Flakne. i vinter var bandet mye i legendariske Nidaros Studio i Trondheim sammen med deres produsent Bjørn Nessjø, som forøvrig også var produsent da Stage Dolls spilte inn sine plater på 80/90-tallet.Flere singler er innspilt og vi fikk en forsmak da de ga ut ‘Hey Rock’n Roll’ tidligere i sommer. Det kommer flere singler utover på høsten, snart slippes ’the one' .

Singlelivet

-Nå er platebransjen litt på vei tilbake til slik det var før, sier han. Artister ga ut flere singler før det kom et album. Det er både pluss og minus med dette. Samtidig som publikum slipper å kjøpe sanger de knapt hører på så blir det heller ikke plass til sanger som ingen trodde på men som etter å ha blitt spilt inn ble store hits. -Jeg har selv et par eksempler der på sanger som vi spilte inn helt til slutt i studio nesten bare for å fylle ut albumet og så var det de som slo an.

Turné i hele Norge

Tradisjonen tro er Stage Dolls ute og spille rundt i hele landet i sommer. Det har vært masse folk rundt omkring,fra øst i Tolga til vest på Askvoll, fra nord i Bugøynes til sør i Kristiansand.

-Folk får visst aldri nok, humrer bassist Terje Storli, og bra er det. -Vi gir oss ikke frivillig så lenge publikum dukker opp. Vi merker også mer og mer at folk har levd et liv med oss, de har mange historier der musikken vår er en del av det hele, og det er rørende.

Juleturné

Tradisjonen tro spiller Stage Dolls julen inn sammen med sine venner Return fra slutten av november. Det etterhvert legendariske showet X-Mas Rock’n Roll Train har vært en slager i mange år på Sentrum Scene og i år er det byene Drammen, Tønsberg, Ålesund,Molde Trondheim,Hamar i tillegg til Sentrum Scene i  Oslo som får besøk. Riktig stas blir det i hjembyen Trondheim der de spiller den nye storstuen Clarion Hotel & Congress den 1.desember.

© 2018 Stage Dolls
All rights reserved. All information, images, and/or data contained in this website is copyrighted by Stage Dolls

Web: FotoKnoff