Stage Dolls

Stage Dolls is a Norwegian hard rock band based in Trondheim, Norway.

Torstein Flakne plays with Ole Edvard Antonsen

Torstein Flakne plays with Ole Edvard Antonsen Wed. Aug 9th at Terningen Arena , Elverum

History lesson 2

In 1991, Norwegian star trumpeteer Ole Edvard Antonsen together with producer Bjørn Nessjø asked to record Torstein's song '5000 Miles' for Ole Edvard's album 'Tour de Force'. Torstein joined in and sang on the chorus. 
When Ole Edvard Antonsen was asked to play at the Noble Peace Prize Concert in 1994 he chose to play '5000 Miles'.
The album 'Tour de Force'has sold over 150000 copies in Norway, and still counting. 
'5000 Miles' was later also recorded by Norwegian singer Morten Harket (from a-ha), titled 'Spanish Steps'.
On Wednesday Aug 9., Ole Edvard Antonsen celebrates his music spanning over three decades with a One Night Special Concert in Elverum, Norway together with his own band and guest stars Frode Alnæs and Torstein Flakne.
Billetter: http://www.fie.no

 

Stage Dolls make guest appearance at Difference show in Trondheim

Stage Dolls will attend the sold out double night 50th Anniversary Show for their friends Difference at the Olavshallen in Trondheim on the 10th and 11th of Feb. Difference was one of biggest acts on the rock scene in and around Trondheim in the late 60's and 70's and also good friends of Stage Dolls. Stage Dolls are very proud to participate at this very special one off event.

 

Stage Dolls Press Release FEB. 2017

-Stage Dolls suser avgårde med nye sanger og turné i 2017-

Et av Norges desidert mest populære band gjennom de siste 10-årene med både platesuksess i inn-og utland pluss tusenvis av konserter har et travelt år foran seg i 2017. 

Nye sanger

-Det er ikke bare å sette seg ned og skrive fine sanger, men la oss si vi har vært «inne i en god periode» nå, ler vokalist og gitarist Torstein Flakne. Tiden før jul i 2016 ble brukt flittig i legendariske Nidaros Studio i Trondheim sammen med deres produsent Bjørn Nessjø, som forøvrig også var produsent da Stage Dolls spilte inn sine plater på 80/90-tallet.-Vi har kommet skikkelig i stimen og det blir nok noen dager i Nidaros Studio og også en New York-tur utpå året for å spille inn det vi ser for oss, sier bassist Terje Storli.

Flere singler

I og med at folk nå hører musikk på Spotify og nettet har Stage Dolls en plan om å slippe de nye låtene litt etterhvert. - Det er moro med album men vi får heller samle dem sammen til slutt og legge dem på en vinyl-skive kanskje, sier Flakne.

Smakebit

Publikum på juleturnéen fikk en liten smakebit på de nye låtene da Torstein fremførte ‘You’ll find me’ på flygel og de så ut til å like det de hørte. Det er første gang han spiller piano på scenen med Stage Dolls men han har en hemmelig fortid som pianoelev i barneårene med vasskjemmet hår. -Det var litt ‘flashback’ ja, og jeg var nok like nervøs nå som da, men moro å gjøre noe annet og det var jo ikke så «gærnt» da hehe, sier han.

Turné i hele Norge

Tradisjonen tro skal Stage Dolls ut og spille rundt i hele landet i sommer. Folk får tydeligvis ikke nok av ‘Love don’t bother me’, ‘Soldier’s gun’ og alle de andre godlåtene og bandet merker at samtidig som «gammelfansen» alltid kommer til konsertene dukker det stadig opp nye også.-Det er utrolig artig og samtidig veldig rørende å oppleve at det lille bandet vårt holder seg like populært år etter år, sier trommeslager Morten Skogstad. Vi gir 100% på hver konsert og det er kanskje det som smitter over på publikum så allsangen står i taket.

 

Turnéen -Stage Dolls 2017- bookes nå og datoer vil bli lagt ut etterhvert på bandets hjemmeside og Facebook-side.

www.stagedolls.com

@stagedollsfficial

www.facebook.com/stagedollsmusic

For Booking: 

Live gruppen as   www.liveg.no 

Hilde Jørgensen  +47 911 39 445   hilde@liveg.no

Terje Storli           +47 900 58 077  terje@liveg.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2017 Stage Dolls
All rights reserved. All information, images, and/or data contained in this website is copyrighted by Stage Dolls

Web: FotoKnoff