Stage Dolls

Stage Dolls is a Norwegian hard rock band based in Trondheim, Norway.

Stage Dolls Press Release FEB. 2017

-Stage Dolls suser avgårde med nye sanger og turné i 2017-

Et av Norges desidert mest populære band gjennom de siste 10-årene med både platesuksess i inn-og utland pluss tusenvis av konserter har et travelt år foran seg i 2017. 

Nye sanger

-Det er ikke bare å sette seg ned og skrive fine sanger, men la oss si vi har vært «inne i en god periode» nå, ler vokalist og gitarist Torstein Flakne. Tiden før jul i 2016 ble brukt flittig i legendariske Nidaros Studio i Trondheim sammen med deres produsent Bjørn Nessjø, som forøvrig også var produsent da Stage Dolls spilte inn sine plater på 80/90-tallet.-Vi har kommet skikkelig i stimen og det blir nok noen dager i Nidaros Studio og også en New York-tur utpå året for å spille inn det vi ser for oss, sier bassist Terje Storli.

Flere singler

I og med at folk nå hører musikk på Spotify og nettet har Stage Dolls en plan om å slippe de nye låtene litt etterhvert. - Det er moro med album men vi får heller samle dem sammen til slutt og legge dem på en vinyl-skive kanskje, sier Flakne.

Smakebit

Publikum på juleturnéen fikk en liten smakebit på de nye låtene da Torstein fremførte ‘You’ll find me’ på flygel og de så ut til å like det de hørte. Det er første gang han spiller piano på scenen med Stage Dolls men han har en hemmelig fortid som pianoelev i barneårene med vasskjemmet hår. -Det var litt ‘flashback’ ja, og jeg var nok like nervøs nå som da, men moro å gjøre noe annet og det var jo ikke så «gærnt» da hehe, sier han.

Turné i hele Norge

Tradisjonen tro skal Stage Dolls ut og spille rundt i hele landet i sommer. Folk får tydeligvis ikke nok av ‘Love don’t bother me’, ‘Soldier’s gun’ og alle de andre godlåtene og bandet merker at samtidig som «gammelfansen» alltid kommer til konsertene dukker det stadig opp nye også.-Det er utrolig artig og samtidig veldig rørende å oppleve at det lille bandet vårt holder seg like populært år etter år, sier trommeslager Morten Skogstad. Vi gir 100% på hver konsert og det er kanskje det som smitter over på publikum så allsangen står i taket.

 

Turnéen -Stage Dolls 2017- bookes nå og datoer vil bli lagt ut etterhvert på bandets hjemmeside og Facebook-side.

www.stagedolls.com

@stagedollsfficial

www.facebook.com/stagedollsmusic

For Booking: 

Live gruppen as   www.liveg.no 

Hilde Jørgensen  +47 911 39 445   hilde@liveg.no

Terje Storli           +47 900 58 077  terje@liveg.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2018 Stage Dolls
All rights reserved. All information, images, and/or data contained in this website is copyrighted by Stage Dolls

Web: FotoKnoff